دستگاه UPS

توربین بادی دستگاهی است که انرژی جنبشی باد را به انرژی الکتریکی تبدیل می‌کند. کوچکترین توربین های بادی

به عنوان مثال، از موارد کاربرد آن می توان به تبدیل انرژی باتری اتومبیل به برق مورد نیاز برای روشن کردن لامپ های روشنایی اشاره کرد.

برای انتخاب و خرید سیستم برق اضطراری ساختمان در مرحله اول باید بررسی کنید که کدام وسایل به این تجهیزات متصل میشوند؟ چون هر یک از وسایل الکتریکی از نظر میزان مصرف برق با هم تفاوت دارند و برخی برای راه اندازی و روشن شدن به ولتاژ بالاتری نیاز دارند.

قطع برق در محیط های بیمارستانی برابر است با خاموشی دستگاه های مختلف و به خطر افتادن جان بیماران.

ژنراتور های دیزلی یکی از رایج‌ ترین انواع سیستم برق اضطراری هستند که به ویژه در محیط‌ های صنعتی و تجاری بزرگ مورد استفاده قرار می‌ گیرند. این ژنراتور ها از سوخت دیزل برای تولید برق استفاده می‌کنند و قابلیت تأمین برق با ظرفیت‌ های بالا را دارند.

یو‌پی‌اس را می‌توان بر اساس تکنولوژی ساخت به سه دسته آفلاین (استندبای)، آنلاین و لاین اینتراکتیو تقسیم‌بندی می‌شوند.

حال که با عملکرد، انواع و کاربردهای یو پی اس آشنا شدیم، طریقه نصب این تجهیز الکترونیکی را نیز به شکل اجمالی مورد بررسی قرار می‌دهیم. اولین گام برای نصب یو پی اس تعیین محل نصب آن است و در گام بعدی باید محل قرارگیری این تجهیز الکترونیکی، کابینت باتری‌ها و سایر تجهیزات تعیین شوند.

دریافت قبض برق از طریق شماره کنتور + پرداخت قبض با شماره کنتور

ما به دو دلیل از تجهیزات برق اضطراری استفاده می کنیم. اولاً وقتی برق نیست می توانیم برق مورد نظرمان را تامین کنیم و کارمان روی هوا نمی ماند و دوم اینکه گاهی اوقات کیفیت برق در برخی مناطق مناسب نیست و باید اصلاح شود. به همین دلیل از سیستم برق اضطراری استفاده می کنیم. انواع مختلف بلایای طبیعی می توانند باعث قطعی طولانی مدت برق شوند. مواردی مانند گردباد، طوفان، سیل، رعد و برق و کولاک می تواند باعث قطع برق برای خرید و نصب تجهیزات برق اضطراری ساعت ها یا روزها شود.

بیمارستان ها از جمله اماکن پر اهمیتی هستند که تامین جریان برق به صورت بی وقفه در آنها ضروری است. علاوه بر آن هرگونه نوسان در شبکه بیمارستان ها می تواند سبب ایجاد خسارات بسیاری  شود. چرا که دستگاه ها و تجهیزات الکتریکی موجود در این اماکن بر روی نوسانات جریان الکتریکی بسیار حساس اند.

تامین برق اضطراری از مهم ترین مسائل و چالش ها در ساختمان های مسکونی، بیمارستانی و صنعتی می باشد که در صورت قطع برق شهری به آن نیاز پیدا میشود. با توجه به اهمیت بسیار زیاد برق در زندگی روزمره و کسب و کارهای مختلف، دستگاه های متعددی به منظور تامین برق اضطراری ساخته و طراحی شده اند که دیزل ژنراتورها یکی از این محصولات هستند.

آسانسور امروزه به یکی از ملزومات ساختمان‌ها تبدیل شده است و در طراحی اغلب ساختمان‌ها، آسانسور تعبیه می‌شود. یکی از نکات استاندارد جهت تأیید آسانسور، استفاده از یو پی اس آسانسور است. هدف از نصب یو پی اس برای آسانسور این است که در صورت قطع برق، آسانسور به شکل ناگهانی نایستد و مشکلی برای افراد درون آسانسور به وجود نیاید.

حتماً تا به حال متوجه شده‌اید که این تجهیز الکترونیکی تا چه میزان پرکاربرد است و در صنایع مختلف به آن نیازمندیم.

پس از اینکه برق شهری دوباره متصل شد، وظیفه این تجهیز الکترونیکی از تأمین برق سازمان به تنظیم و ثابت نگه‌داشتن ولتاژ برق شهری تغییر پیدا می‌کند. این تجهیز الکترونیکی وظیفه دارد در زمان وصل بودن برق شهری، ولتاژ برق را به ولتاژ استاندارد تبدیل کند. بروز اختلالات و شوک الکتریکی به تجهیزات می‌تواند خطرآفرین باشد؛ اما در صورتی که از منبع تغذیه بی‌وقفه استفاده کنید، شاهد وقوع چنین مشکلاتی نخواهید بود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *